Свет

ФИЛМСКА АКЦИЈА! РУСИ УПАЛИ У ЗГРАДУ И ОПКОЛИЛИ УКРАЈИНСКЕ ВОЈНИКЕ: Нећете веровати шта се десило (ВИДЕО)

Херојска евакуација украјинских војника

Тренутни сукоб између Украјине и Русије оставио је за собом траг уништења, са градовима и селима разореним и хиљадама жртава и расељених особа с обе стране. Међутим, усред мрачних статистика, постоје приче о изузетној храбрости и сналажљивости која се супротставља шансама. Такав је случај групе украјинских војника који су показали непоколебљиву храброст и брзо размишљање у опасној ситуацији.

Видео који кружи друштвеним мрежама забележио је узнемирујућу мисију девет чланова 36. поморске бригаде Украјине док су се трудили да помогну у евакуацији својих колега војника окружених руским снајперистима у граду Љубимовка. Упркос непосредној опасности коју су представљале окружујуће руске снаге, украјински војници су остали непоколебљиви у својој мисији да помогну својим друговима.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Док су се руски снајпери приближавали опседнутим украјинским војницима, дошло је до напетог застоја. Одбијајући да се предају, Украјинци су се нашли у тешкој ситуацији када су Руси пробили зграду у којој су потражили уточиште. У очајничком апелу свом команданту, затражили су артиљеријску ватру да циља зграду, што је на крају довело до кише граната које су падале на структуру. Чудесно, свих девет украјинских војника успело је да се извуче неоштећено, док је значајан број руских војника погинуо у нападу.

Драматични догађаји који су се одвијали у Љубимовки истичу изванредну храброст и сналажљивост коју су показале украјинске одбрамбене снаге усред непријатељства. Док холивудски филмски ствараоци и приповедачи настоје да створе занимљиве заплете како би очарали публику, акције украјинских војника на бојном пољу служе као стварна демонстрација храбрости и одлучности која се може мерити са било којом фикционалном причом.

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ