Свет

МЕДВЕДЕВ ПОБЕСНЕО ПА ЗАПРЕТИО НАТО ДРЖАВИ: Не будите звер!

Медведев (фото: ЈуТјуб)

Заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев тврди да ће земље НАТО за 10 година „бацити Украјину у смеће“.

Тако је прокоментарисао план украјинског председника Владимира Зеленског у вези са приступањем Кијева алијанси.

– Лудо нарко копиле је јавно рекао да има „план победе“ који се састоји из једне тачке: „Пријем Кијева у НАТО“. Шта ће се десити – није тешко замислити.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Млади и не баш млади „чланови алијансе“ ће подвргнути инвалидну, беспомоћну земљу дуготрајном изопаченом насиљу, малтретирању са елементима некрофилије, а онда ће, десетак година касније, бацити распаднути леш у смеће – написао је Медведев на свом Телеграм каналу.

Он је одговорио и на претњу бившег шефа Генералштаба пољске војске Рајмунда Анџејчака да ће гађати Санкт Петербург.

Раније су немачки медији пренели да је Анџејчак запретио ракетним ударом на Санкт Петербург у случају хипотетичког руског напада на балтичке земље, попут Литваније.

– Још један храбри пшек (увредљив назив за Пољаке). Бивши начелник генералштаба испљуване Пољске, Анџејчак, прети Русији „директним нападом на Санкт Петербург“. Он, будала у оставци, треба да се присети свих подела Пољске, и не треба да буди звер. Јер Варшава је била део Руског царства. Недостајемо вам? – написао је он.

Извор: Курир

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ