Русија

РУСИЈОМ ОДЈЕКУЈУ ЕКСПЛОЗИЈЕ: Стравичан напад на војне базе (ВИДЕО)

Руски Телеграм канали су известили о серији експлозија у Краснодарском крају, као и у Ростовској, Вороњешкој и Волгоградској области. Према каналу Астра, експлозије су се десиле у близини војне базе у Јејску, највероватније као последица напада дроновима.

„Становници Јејска и Краснодарског краја пријавили су експлозије у близини војне базе, где се налази аеродром Руске морнарице — 859. центар за борбену употребу и обуку летачког особља морнаричке авијације, као и 190. мешовита авијацијска пуковнија морнарице“, преноси Астра, позивајући се на информације „Украјинске правде“.

Изјаве гувернера
Експлозије су такође забележене у Цимлианску, Ростовска област. Раније је саопштено да су десетине украјинских дронова биле усмерене ка енергетским и стратешки важним војним објектима у Волгоградској, Тамбовској, Орловској, Липецкој, Тулској и Саратовској области.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Гувернер Краснодарског краја је изјавио да је у селу Шабелскоје оборени дрон ударио у дрво, изазвавши експлозију која је разбила прозоре и врата на оближњој кући, а аутомобил оштетила крхотинама. Гувернер Ростовске области је потврдио да су снаге противваздушне одбране обориле четири дрона у Азовском округу.

Гувернер Вороњежске области је известио да је неколико оборених дронова пало на територију града Вороњеж, изазвавши пожаре. Становници су пријавили најмање 10 експлозија. Касније су Телеграм канали известили о новим експлозијама у Вороњежу, као и о експлозијама и пожарима у Волгоградској области.

Извор: Информер

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ