Свет

БРУТАЛНА ОДМАЗДА! Руси разорним ударом збрисали НАТО официре, ка локацији јури огроман број санитетских возила!

Фото: Јутјуб

Експлозија се догодила у близини насеља Гвардејско у Одеској области Украјине, где су примећени страни војници, укључујући официре, изјавио је за РИА Новости координатор проруског подземља у Николајеву, Сергеј Лебедев.

У среду увече, украјински портал „Страна.уа“ известио је о експлозијама у граду Јужни у Одеској области на југу Украјине, док је трајала ваздушна узбуна.

– Још једна експлозија, према речима локалних становника, догодила се код насеља Гвардејско. Насеље се налази у близини луке Јужни и познато је по томе што се око њега налазе бројне војне јединице и други војни објекти… Према наводима (проруског – ред.) отпора, у околини Гвардејског има много места где су примећени страни војници, укључујући официре – рекао је Лебедев.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Према његовим речима, након експлозија у том правцу кренуло је више од десет санитетских возила и војних возила са опремом за стабилизацију повређених.

– Такође, након експлозија према месту удара полетело је неколико хеликоптера… Хеликоптери су, највероватније, летели да евакуишу стране и украјинске официре – додао је Лебедев.

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ