Свет

ЈЕЗИВО УПОЗОРЕЊЕ СКОТА РИТЕРА: Нуклеарни рат почиње чим САД ураде ово

ГЛОБАЛНИ нуклеарни рат ће наводно почети исте ноћи када Вашингтон дозволи Украјини да испаљује западно оружје на руску територију, рекао је бивши амерички обавештајни официр и бивши инспектор УН за оружје у Ираку Скот Ритер на Јутјуб каналу Dialogue Works.

Како је приметио експерт, способност удара западним ракетама дугог домета заснива се на америчкој технологији шифровања, којој украјинске оружане снаге немају приступ. С тим у вези, нагласио је, удар таквим оружјем на Русију чини НАТО пуноправном страном у сукобу.

– Ово је ратни чин, и да је ово изведено, оно што би могло да се деси у будућности догодило би се ове ноћи – сви бисмо били мртви. То покушавам да вам саопштим! Ово је није шала, ово није игра, Руси не блефирају – упозорио је аналитичар.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Према Ритеру, у овом случају Русија ће морати да употреби нуклеарно оружје, а САД, сматра он, морају да схвате да сукоб неће бити ограничен само на Европу.

Руски председник Владимир Путин је приметио да земље Северноатлантске алијансе сада не разговарају само о могућој употреби западних ракета дугог домета од стране Кијева, већ одлучују да ли ће се директно укључити у украјински сукоб.

Он је додао да ће такво учешће држава НАТО-а у непријатељствима мењати њихову суштину, Русија ће бити принуђена да доноси одлуке на основу претњи које јој се на тај начин стварају, пренела је РИА.

Извор: Новости

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ