Свет

СТРАВИЧНА ЕКСПЛОЗИЈА У ИТАЛИЈА: Од силине ударца срушила се зграда, страдала деца (ВИДЕО)

Двоје деце, старих 4 и 6 година, страдало је када се срушила зграда у Напуљу након што је у једном од станова највероватније дошло до експлозије гаса.

Под рушевинама је остало још шесторо људи, а на лицу места је више од 60 спасилаца.

Двоспратница у Савијану срушила се јутрос нешто после 8 часова, а урушавању је претходила страшна експлозија, како се верује, плинске боце.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

До експлозије је највероватније дошло у стану на 2. спрату, у којем је живела једна бака.

У тренутку трагедије, у згради је било више људи, укључујући и породицу са троје деце, старих 2, 4 и 6 година. На лице места су одмах стигли припадници полиције и ватрогасци, који су кренули да рашчишћавају рушевине у потрази за преживелима. Неких сат времена након експлозије из рушевина извукли оца и двогодишње дете и они су у тешком стању пребачени у болницу.

Неких сат времена касније пронашли су тело четворогодишње девојчице, а потом и тело њеног две године старијег брата. Како јављају медији, под рушевинама је остало још шесторо људи, а на лицу места је више од 60 спасилаца.

Према првим информацијама, од силине експлозије други спрат зграде се одмах срушио, а остатак конструкције је убрзо попустио под теретом.

Извор: Телеграф

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ