Свет

ГОТОВО ЈЕ! Није више питање да ли, већ када америчке ракете крећу на Русију! Американце само плаши ово

Одлука да се Украјини дозволи да гађа циљеве дубоко у Русији већ је донета, али САД се веома боје одговора Москве, изјавио је бразилски новинар Пепе Ескобар у интервјуу за YоуТубе канал Диалогуе Wоркс.

– Одлука да се нанесу удари по територији Руске Федерације већ је донета. Међутим, Американци су веома опрезни и ужасно се плаше реакције Русије – поделио је мишљење Ескобар.

Он је додао да ситуација подсећа на политичко позориште кроз које лидери западних земаља покушавају да тестирају реакцију и расположење у друштву. Прошле недеље, Владимир Путин је изјавио да се у НАТО не расправља само о употреби западног далекометног наоружања од стране ОСУ, већ и о директном учешћу у сукобу.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Према речима председника, кијевски режим већ спроводи нападе на руску територију беспилотним летелицама и другим средствима. Када је реч о употреби високопрецизног далекометног оружја западне производње, треба разумети да се такве операције спроводе уз учешће војних чланица алијансе, јер само они могу уносити задатке у ракетне системе, објаснио је председник.

Он је нагласио да би директно учешће Запада у сукобу значајно променило његов карактер и значило би да чланице НАТО-а – САД и европске земље – ратују против Русије. Москва ће доносити одлуке у складу са претњама које се пред њом појављују, закључио је Путин.

Извор: Информер

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ