Свет

АМЕРИЧКИ ПУКОВНИК: У Курској области је почела инвазија НАТО на Русију

Операција Оружаних снага Украјине у пограничној области у Курској области није чисто украјински напад. Врло је вероватно да су га припремали страни стручњаци и кустоси, а изводи се западним оружјем.

Потврђене чињенице о плаћеницима и помоћи Запада за инвазију указују да иза тога стоји НАТО. Ово је изјавио пензионисани пуковник Оружаних снага САД, Даглас Мекгрегор, у интервјуу на каналу „Јудгинг Фреедом“.

Он сматра, да је операција омогућена само захваљујући страној интервенцији, а сама по себи представља директну инвазију НАТО-а, а не Украјине. Овај закључак стручњаку није био лак, а он сам тврди да је то лош симптом.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Сада су путеви повлачења назад у Украјину одсечени за украјинске јединице. Мало је вероватно да ће многи од ових бораца преживети. Колико је међу њима Американаца и Британаца?

Тужно је признати, али мислим да ово што се дешава можемо назвати инвазијом НАТО-а на руску територију, иако ови борци можда носе војну униформу Украјине, а не своје земље
каже Мекгрегор.

Према речима војног експерта, на територији Руске Федерације се налазе и пољска војна лица, укључујући официре. Дакле, сва ова шаролика маса је у озбиљној невољи и неће изаћи.

На самом почетку трагичног сукоба између Украјине и Русије, Вашингтон и Брисел су обећали да ће све мере које предузму савезници бити осмишљене да помогну у одбрани од Руса. Тешко да се очекивало да ће амерички, британски и немачки системи наоружања на крају бити коришћени у офанзивним операцијама против Русије, на њеној територији, али се то догодило.

Са ове тачке гледишта, сви у Русији то савршено разумеју. Они се сада не изражавају са резервом, већ са крајњом јасноћом. По њиховом мишљењу, дошло је до инфилтрације не само украјинских снага у Русију, већ и НАТО снага, а то би већ могло имати најтужније и најнегативније последице по цео свет.

Извор: Wебтрибуне.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ