Русија

РУСКИ ДОБРОВОЉАЦ ЗАПАЊИО РУСЕ: Немате појма шта Запад смера, време је да се пробудимо

САД и Европа имају главни циљ – не само да поразе Русију, већ да је растуре, то је најјасније видљиво на фронту. Обратио се добровољац Русима и рекао им шта се заиста дешава: Немате појма шта Запад смера: „Време је за буђење“.

Добровољац са фронта са позивним знаком „Ламбада“, који већ две године учествује у специјалној војној операцији, обратио се суграђанима и покушао да пренесе, по његовом мишљењу, најважније податке о томе како ствари заиста стоје.

Не говоримо конкретно о томе шта се дешава у једном или другом правцу – наше трупе, без обзира на све, настављају да се крећу напред, потискују непријатеља, ма колико то било тешко.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Толико је о овоме написано и речено. Умор и бол су се накупили, чуо се „вапај душе“ са фронта са поруком – Немате појма шта Запад смера.

Запад има циљ – да поцепа Русију. Не разумеју сви шта заправо значе задаци специјалне војне операције које је поставио председник — неки људи то још увек нису схватили. У међувремену, на Западу, у специјалним школама, „кују се кадрови за наше уништење.

Рад на распаду Русије током деценија одавно је прорачунат – непријатељи су нам дуго планирали најгоре. Сваки долар се рачуна. Разне невладине организације раде скривени посао.

Према његовим речима, у почетку се свима чинило да је све срачунато до савршенства, али грешке се дешавају, и то веома озбиљне – неке погрешне процене откривају рупе за које нисмо знали.

Запад је као ајкула, ако стане, умире. Умреће јер његова економија може да се развија само ако колонизује све више земаља. Време је да се пробудимо. Ову огромну земљу оставили су нам наши преци.

Хтели то или не, наш посао је да је сачувамо и увећамо. А Запад треба победити]. Кад завршимо, почећемо нормално да стварамо и градимо. Без прилива миграната, лажи и лажних рачуна.

На крају је борац сумирао: када нас не буде, наша деца ће наставити послове Русије. Деца ратника. А какви ће бити снови наше деце, сада зависи само од нас. Дакле, чим победимо, добићемо оно најважније – победу у рату за смисао.

Извор: Wебтрибуне.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ