Свет

БРУТАЛАН НАПАД НА РУСИЈУ: Погођена је (ВИДЕО)

Вечерас је нападнута рафинерија нафте у Новошахтинску, граду у Ростовској области. Чуле су се експлозије и избио је пожар.

„Услед напада дроном избио је пожар у новошахтинској рафинерији нафте. Хитна помоћ је стигла на лице места. Гашење пожара је обустављено због новог напада. Људству је речено да се повуче на безбедну удаљеност“, рекао је гувернер Васил. рекао је Голубев на свом Телеграм каналу.

Рафинерија је већ била нападнута

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Када је прошла опасност од нових напада, ватрогасци су почели да гасе пожар, а коришћено је и ватрогасно возило. „Ватра је захватила површину од 100 квадратних метара. Према прелиминарним информацијама, нема погинулих и повређених. Подаци се проверавају“, рекао је Голубев.

Друштвеним мрежама проширио се снимак на коме се види велики пожар у поменутој рафинерији. Иначе, иста рафинерија је нападнута у марту ове године, а тада је одговорност за напад преузела Главна обавештајна управа Министарства одбране Украјине.

Руси су пријавили и напад на складиште нафте у Белгородској области. „Оружане снаге Украјине су дроном напале складиште нафте у Старом Осколу. Као резултат, запалио се тенк. Четири ватрогасне екипе су га брзо угасиле. Ударни талас је разбио стакла на оближњој стражарској станици. Није било извештаји о жртвама“, саопштио је гувернер Вјачеслав Гладков.

Извор: Индеx.хр

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ