Свет

НОВИ НАПАД У НЕМАЧКОЈ: Рањено неколико особа

Четири особе су данас рањене у пуцњави у Хагену, у западној Немачкој, а осумњичени починилац је у бегу, саопштила је полиција.

Према доступним информацијама, бегунац је 34-годишњи Мехмет О. који је трудној супрузи пуцао у главу. Лекари јој се боре за живот.

Након што је пуцао у њиховом заједничком стану, починилац је отрчао на седми спрат и у закључана врата стана испалио до шест хитаца. Тамо нико није повређен.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Мушкарац је потом сео у свој Мерцедес и одвезао се до два километра удаљеног фризерског салона. Тамо је хицима ранио још троје људи.

Рођак починиоца рекао је за медије: „Био сам шокиран када сам чуо што се догодило. А не могу ни објаснити зашто је то учинио. Колико ја знам, није имао никаквих проблема и заправо је био врло миран дечко. Он и супруга имају четворо деце.

Потрага за бегунцем се наставља. Дронови су у ваздуху, претражују се оближње шуме. Специјалне јединице из целе Северне Рајне-Вестфалије су на путу, укључујући полицијске хеликоптере и псе трагаче.

Сведок је рекао: „Видео сам починиоца кад је с торбом отишао до свог Мерцедеса на паркингу Нетоа. Тада је угледао полицију и утрчао у шуму која граничи с паркингом. Два полицајца су му викала да стане, али је он побегао у шуму.“

Извор: Јутарњи

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ