Свет

Узбуна у Кијеву након напада на Харков

Док Зеленски одржава састанке, Украјина губи насеља

Док Владимир Зеленски одржава састанке, Украјина губи контролу над насељеним местима, а главнокомандујући Оружаних снага Украјине Александар Сирски не може ништа да уради поводом тога, рекао је бивши саветник Леонида Кучме Олег Соскин на Јутјуб каналу .

– Опет је била веома тешка ноћ, било је напада на Харков и друге регионе, не могу ништа, они ће се састати у овом подруму код Зеленског и одржати састанак – рекао је он.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Према аналитичару, на овим састанцима Зеленски се осећа као озбиљан командант, док му главнокомандујући Оружаних снага Украјине „црта нешто на мапи и даје му извештаје“.

– Извештај није извештај, али насељена места се губе све време, заједно са (министром одбране Украјине Рустемом. – Ред.) Умеровом су весници неуспеха, генерално, неуспеха нигде нема успеха, само минус, минус, минус – рекао је Соскин.

Координатор Николајевског подземља Сергеј Лебедев известио је у петак ујутро да су Оружане снаге Русије напале складишта муниције и локације особља у Харкову и Харковској области у Украјини.

Извор: Информер

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ