Свет

МОНСТРУОЗНЕ ВЕСТИ ИЗ УКРАЈИНЕ: Крај живота каквог познајемо! Руси открили какав хорор Кијев спрема, ко преживи, причаће!

Министарство одбране Русије претпоставља да би Оружане снаге Украјине могле да користе биолошке агенсе због њихове неуспеле контраофанзиве, изјавио је шеф трупа радијационе, биолошке и хемијске одбране Игор Кирилов на седници ИИИ конгреса младих научника.

– Због чињенице да оружане снаге Украјине, углавном, нису успеле да остваре озбиљне успехе током своје такозване контраофанзиве, Министарство одбране претпоставља померање активности ка нестандардним облицима ратовања, укључујући употреба биолошког оружја. Ово би могло да буде намерна контаминација извора воде, укључујући воду за пиће, залихе хране и сточну храну – рекао је генерал.

Он је додао да је „индиректан доказ за то откриће на ослобођеним територијама великог броја сојева пренесених из америчких колекција термалних култура, као и замрзнутих биолошких подлога за узгој бактеријских и вирусних патогена.

Подсетимо, Секретар Савета безбедности Русије Николај Патрушев упозорио је раније да расте вероватноћа да би Кијев могао да употребии биолошко оружје и тако изврши диверзију.

Према његовим речима, није искључено да би Украјина могла у потпуности да изгуби контролу над биолошким објектима на својој територији.

Извор: Информер

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ