Србија

ЈЕЛЕНИНА ТЕТКА ШОКИРАЛА! Не верујем да је Зоран убица, али…

Фото: Јутјуб

Тајне – Љубица Марковић требало би да као сведок тужилаштва открије какви су односи били у породици Марјановић, али и шта је мајка покојне певачице говорила о убиству ћерке

Зоран Марјановић, који је оптужен да је 2. априла 2016. на насипу у Црвенки код Борче убио супругу Јелену Марјановић, поново би у четвртак требало да седне на оптуженичку клупу Вишег суда у Београду, пред којим је тога дана предвиђено саслушање тетке покојне певачице „Гранда“.

Фото: Јутјуб

Судско веће, подсетимо, прихватило је предлог тужилаштва да Љубица Марковић, која је до последњег дана била уз Јеленину покојну мајку Зорицу Крсмановић, посведочи о односима у породици Марјановић, као и о њиховом односу према Јелени.

Прво саслушање

– Љубица Марковић досад није саслушавана. Међутим, после сведочења Јелениних пријатељица и сестре Теодоре Крсмановић заменица тужиоца предложила је да о њиховим односима посведочи и Љубица, која је после смрти Јелене бринула о њеној мајци Зорици. У то време Јелена је већ била мртва, а полиција је трагала за убицом. Нема сумње да Љубица најбоље зна шта је осећала и преживљавала у то време Зорица Крсмановић – подсећа саговорник Курира.

После Јелениног убиства, подсетимо, Љубица је за медије изјавила да не верује да је Зоран убица „јер су се он и Јелена волели“, али да „не може да гарантује за остале чланове породице Марјановић“.

– Не знам ко је убица и не желим да се мешам у рад истражних органа. На полицији је било да нађу убицу, а суд је тај који ће, надам се, једног дана казнити монструма који нам је убио анђела, јер је Јелена то заиста и била – рекла је Љубица, која је открила и да дуго није видела Зоранову и Јелену ћерку.

– Она је једино што ми је остало од сестре Зорице. Душа ме боли што је остала без мајке, а сада на неки начин и без оца. Не могу да верујем шта нам се десило и не могу да се помирим с тим још увек – испричала је Јеленина тетка.

Зоран Марјановић, подсетимо, осумњичен је да је 2. априла 2016. намамио супругу да сиђе с насипа и после краће свађе убио је ударцима тупим предметом у главу. На основу трагова на месту злочина, али и налаза вештака, у оптужници се наводи да је Јелена покушавала да побегне, али да ју је убица сустигао у близини канала. Када је пала у воду, према њиховом налазу, била је и даље жива.

И вештаци пред судом

– На два наредна рочишта, поред Љубице Марковић, пред већем би требало да буду саслушани и судски вештаци – објашњава саговорник Курира.

Саслушани сведоци

СЕСТРА: ЖАЛИЛА СЕ ДА НЕ МОЖЕ ВИШЕ!

Фото: Јутјуб

Током поступка пред судским већем саслушано је 18 сведока – мештани Борче, полицајци, чланови породице Марјановић, Јеленине пријатељице, као и Јеленина сестра Теодора Крсмановић. Она је пред судским већем изјавила да јој се сестра два месеца пред смрт жалила „да више не може да издржи у кући Марјановића“, али да зна да је она много волела супруга Зорана:

– Она је њега много волела, ништа није говорила против њега, чак и кад је назове надимком „тетка“, она буде бесна, али неће ништа да му каже.

Извор: Курир.рс/ Јелена Спасић

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ