Свет

НЕТАЊАХУ БЕСАН КАО РИС: Хезболах погодио његову резиденцију, објављена слика

ВОЈНА служба за надзор јавних информација одобрила је израелским медијима да објаве фотографију оштећења која је на вили премијера Израела Бенјамина Нетанјахуа у Цезареји проузроковао дрон који је у суботу из Либана лансирао Хезболах.

Фотографија коју су војни цензори раније забранили за објављивање, приказује пуну штету коју је дрон нанео на резиденцијалном објекту у Цезареји, преноси Тајмс оф Израел.

Од експлозије је напукло стакло на прозору спаваће собе, али дрон није пробио стакло и није улетео у кућу, очигледно због ојачаних прозора и других заштита. Повређених није било, а Нетањаху и његова супруга у том тренутку нису били код куће.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Тим поводом израелски премијер је рекао да су „агенти Ирана“ који су покушали да убију њега и његову жену „направили велику грешку“ и додао да га тај напад неће спречити да настави рат и да ће свако ко науди Израелцима платити високу цену.

Раније данас портпарол Хезболаха је саопштио да та милитантна група преузима пуну и искључиву одговорност за напад на резиденцију израелског премијера Нетањахуа, пренео је Ројтерс.

Извор: Танјуг/Reuters/Times of Israel

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ