Свет

МЕДВЕДЕВ ЕКСПРЕСНО РАЗОТКРИО ТРАМПА: „Доналде, стиже удар у твој проклети Вашингтон!“

Медведев (фото: ЈуТјуб)

Заменик председника Савета безбедности Русије, Дмитриј Медведев, изјавио је да бивши председник САД и кандидат на предстојећим изборима, Доналд Трамп, није могао претити ударима по Москви током преговора, јер се обично у дијалогу понаша „као свила“, а односи са њим су обично топли.

Према подацима из Вол стрит журнала, кандидат за председника САД Доналд Трамп изјавио је да је претио руском лидеру Владимиру Путину „ударом по центру Москве“ у случају да Путин „крене“ на Украјину.

С друге стране, Песков је, коментаришући ову изјаву америчког политичара, рекао новинарима да Кремљ преферира да не износи у јавност садржај разговора на највишем нивоу.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Медведев је такође додао да би, у том случају, једини одговор на такву претњу могао бити узвратни удар по Вашингтону.

– Трамп се занео. Да ли је заиста говорио о ‘удару по проклетој Москви’? Наравно да не. Обично је као свила током преговора. А на такве речи постоји само један одговор: ваш проклети Вашингтон такође ће бити под ударом. Обично су наши односи са њим прилично топли – написао је Медведев на свом налогу на друштвеној мрежи X, додајући смејући се емотикон на крају поруке.

Извор: Информер

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ