Русија

КАТАСТРОФА! Путинову резиденцију сравнили са земљом! Испливале шок сцене из Русије, сви имају само једно питање!

Руски председник Владимир Путин потпуно је срушио једну од својих резиденција, наводно због страха за сопствену безбедност, јер се она налазила у домету украјинских дронова. Према новој истрази независног медија Проект, на коју се позива Дејли мејл, Путин „истински страхује“ да би могао постати мета напада дроном којим управља Кијев.

Последњих година, Путин је често боравио у резиденцији Бочаров ручеј с погледом на Црно море у Сочију. Међутим, ова резиденција је изненада срушена багерима, а нови сателитски снимци до којих је дошао Проект показују да се на њеном месту сада налази велика јама.

Према истрази, Путин избегава Сочи и Краснодарски крај од прошле године, када су украјински дронови појачали нападе на руску територију.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Украјински ваздушни напади погодили су различите циљеве у регионима Сочија и Геленџика, због чега је Путин престао да посећује ове области, упркос софистицираним системима противваздушне одбране који штите његове резиденције.

Срушена у фебруару

Резиденција Бочаров ручеј срушена је у фебруару и марту ове године. Иако је зграда у потпуности уништена, истрага Пројекта наглашава да многа питања остају без одговора.

„Пре свега, зашто је било потребно срушити луксузну резиденцију која је реновирана пре само десет година? Одговор је вероватно очигледан… Због претње нападима дроновима, председник се боји да борави на црноморској обали Краснодарског краја“, наводи се у истрази.

„Један од Путинових познаника потврдио је за Проект да председник заиста избегава да лети на југ“, стоји даље у извештају.

Такође се спекулише да је Путин можда срушио Бочаров ручеј с намером да на истом месту изгради нову, још луксузнију резиденцију са сигурнијим бункерима. Према Проекту, руска јавност није била обавештена о рушењу, јер се председничке резиденције налазе у заштићеним областима.

Извор: Информер

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ