Русија

ЕКСПЛОЗИЈА У МОСКВИ: Разнет аутомобил, међу повређенима и дете

Три особе, међу којима и једно дете, повређене су у експлозији аутомобила на југозападу Москве, саопштило је данас московско одељење Истражног комитета Русије и потврдило да је отворена истрага за покушај убиства.

Настрадали су пребачени у градске здравствене установе, наводи се у саопштењу Истражног комитета, преноси агенција Интерфакс.

Истражитељи и криминолози Истражног комитета, заједно са оперативним службама, врше увиђај на месту инцидента и у наредном периоду знаће се више о врсти експлозива и здравственом стању повређених, саопштено је из Истражног комитета Русије.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Раније су локални медији објавили да је у Профсојузнајској улици експлодирала направа домаће израде постављена између хаубе и шофершајбне возила, при чему су повређене три особе, међу којима и једно дете.

Полицијске службе су потврдиле агенцији Интерфакс да је једна од жртава Виктор Мишачов, бизнисмен који је на челу или је сувласник више десетина кафића и ресторана у Москви, Санкт Петербургу, Татарстану, Свердловску и Новосибирску.

Извор: Телеграф.рс/Танјуг

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ