Свет

МЕДВЕДЕВ ЗАЛЕДИО АМЕРИКАНЦЕ: Грађански рат је неизбежан

Дмитриј Медведев, бивши руски председник и садашњи заменик председника Савета безбедности Русије, изразио је на Телеграму своје предвиђање у вези са санкцијама Запада његовој земљи.

„Доналд Трамп је увређен тренутном администрацијом и прети да ће укинути санкције Русији. Хоће ли их укинути ако буде изабран? Наравно да неће. Упркос његовој очигледно ‘несистемској’ природи, Трамп је на крају системски карактер. Да, он је екстравагантан нарцисоидни тип, али је и прагматичар. Трамп, као бизнисмен, схвата да санкције штете доминацији долара у свету. Али не толико да организује револуцију у САД и иде против антируске линије озлоглашене дубоке државе, која је много јача од било ког Трампа“, написао је Медведев.

„А шта је са Харисом? Не треба очекивати изненађења ни од ње. Она је неискусна и, како њени непријатељи тврде, просто глупа. Припремиће је лепим бесмисленим говорима и досадним тачним одговорима на питања која ће читати са телепромптера са заразним осмехом. Санкције против СССР-а постојале су током целог 20. века. Вратили су се у 21. век у невиђеним размерама. Дакле за све нас – санкције заувек. Или боље речено, све до слома Сједињених Држава током неизбежног новог грађанског рата. Уосталом, није узалуд Холивуд снима филмове о томе“, додао је он.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Извор: Индеx.хр

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ