Свет

СПРЕМА СЕ ОДМАЗДА: „Одговор ће бити болан“

Сајед Абдул Малек Бадреддине ал-Хоутхи, лидер јеменског Ансаруллаха (Хути), потврдио је да ће се одмазда против Израела десити без обзира на притисак и мобилизацију Запада, истичући да ће одговор бити болан.

У говору у четвртак, Сајед Ал-Хути је рекао да се подршка Гази наставља на свим фронтовима, наглашавајући да је одлука о одмазди Осовини отпора неизбежна.

„Следи одговор, а одлука је коначна и неопозива. То је морална, хуманитарна и етичка обавеза и непоколебљиво обећање оних који су и речју и делом доказано достојни повјерења. Осим тога, одговор је и практична неопходност одвраћања Непријатељ Израела“, рекао је Сајед Абдул Малек.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Сајед Ал Хути је истакао да Американци улажу све напоре да обуздају одговор политичким маневрима, укључујући разговоре о дијалогу и преговорима, упозоравајући на њихов потенцијални утицај.

Он је даље објаснио да је Хамас мудро кренуо овим политичким путем, реагујући мудрим потезом који разоткрива америчке намере и њене војне потезе.
„Распоређивање морнаричких снага САД и долазак авиона у америчке базе у арапским земљама неће променити одлуку о одмазди. Одговор непријатељу је стратешка и суштинска мера за одвраћање злочиначког и злонамерног израелског непријатеља, који дрско чини злочине. Без обзира на покушаје обуздавања одговора, они ће пропасти“, инсистирао је лидер Хута.

Поред тога, Сајед Ал-Хути је нагласио да је одлука неизбежна са свих фронтова подршке, а свако одлагање одговора је прорачуната мера како би се осигурало да је болно за непријатеља, посебно у светлу америчке мобилизације усмерене на ублажавање његовог утицаја. .“

Сајед Ал-Хути је изјавио да је кашњење у одговору имало опипљив утицај на непријатеља, који се никада раније није суочио са таквим страхом. Ово је очигледно у отказивању летова и широко распрострањеној узнемирености међу израелским насељеницима. Паника и страх захватили су цео израелски окупациони ентитет.

„Упркос скептичној медијској хајки, одговор отпора дефинитивно и непобитно долази“, додао је Сајед Ал Хути.

Говорећи о либанском фронту подршке, рекао је Сајед Абдул Малик ал-Хути.

„Утицајне операције Хезболаха против израелског непријатеља се настављају, као што видео снимци показују. Страх и узнемиреност међу ционистима у вези са одговором групе су очигледни, јер се очекује да ће бити и болни и последични.“

Коначно, лидер Ансарулаха је рекао да је група ове недеље користила 15 балистичких и крстарећих пројектила, као и дронове, за извођење операција против бродова који су прекршили забрану уласка у луке у Израелу.

Он је нагласио да је одговор Хутија на ционистичку агресију на Ал-Худајд неизбежан, уз „добро дефинисан курс, педантне припреме, стратешке тактике и додељене ресурсе“.

„Наш народ Јемена подноси велике жртве и мученике, показујући своју непоколебљиву посвећеност у време када су многи у нацији поколебали у својој подршци Палестини“, закључио је Сајед Абдел Малек.

Извор: Клиx.ба

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ