Свет

САД У НЕВЕРИЦИ: Русија узвраћа ударац (ВИДЕО)

Руси су успели да смисле решење за срушене мостове у Курској области. Такође, најавили су хапшење америчких новинара који су илегално прешли руску границу у зони у којој су украјинске снаге извршиле упад

Руси: Амерички новинари илегално ушли у Курску област.

Русија је потврдила да је позвала вишег америчког дипломату на разговор како би му упутила протест због „провокативних акција“ америчких новинара у Курској области.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Руско министарство спољних послова тврди да је америчкој отправници послова Стефани Холмс саопштено да су амерички новинари илегално ушли у област, у коју су украјинске снаге извршиле упад пре две недеље, те да Русија намерава да их кривично гони.

Руси користе понтоне као замену за уништене мостове.

Сателитски снимци показују понтоне који се користе као замена за уништене мостове у Курској области. Усред неочекиваног муњевитог упада у Русију, покренутог 6. августа, Кијев је извршио нападе на три моста у спорној области.

Сателитски снимци Планет Лабса, које је анализирао The Associated Press, показују нешто што изгледа као понтонски мостови на два различита положаја дуж реке Сејм.

Први мост се појавио у суботу између града Глушково и Званое, али га више није било на фотографијама снимљеним јуче.

Извор: Index.hr

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ