Русија

Руси подигли борбене авионе

СУ-35 (Фото: Јутјуб)

Летови посада Ваздушно-космичких снага Русије изнад неутралних вода Црног мора изводе се редовно и строго у складу са Међународним правилима за коришћење ваздушног простора

Посаде вишенаменских борбених авиона Су-35С Ваздушно-космичких снага Русије извршиле су заказане патроле над неутралним водама Црног мора у зони одговорности групе снага „Југ“, саопштило је у руско Министарство одбране.

„Сврха лета је спречавање авиона и беспилотних летелица страних држава у кршењу државне границе Руске Федерације“, наводи се у саопштењу.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Летови посада Ваздушно-космичких снага Русије изнад неутралних вода Црног мора изводе се редовно и строго у складу са Међународним правилима за коришћење ваздушног простора.

„После добијања задатка долазимо до авиона, прегледамо га, проверавамо оружје. После тога полећемо у задато време. Наш задатак је да патролирамо Црним морем и спречимо кршење граница. Даноноћно смо на борбеном дежурству. Након што смо открили ваздушни циљ, јављамо се командном центру, а они доносе одлуку да мету испратимо или да је уништимо“, наводи Министарство одбране речи пилота Су-35С Павела.

Извор: Медији

Ознаке

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ