Свет

РАЗВУКЛИ СУ ЗАСТАВУ: Заузето је! (ВИДЕО)

У Суџанском и Корењевском, у регији Курск, последња два дана трају борбе. Украјинска војска напредује кроз руску територију, зароблии су два руска регрута и оборили хеликоптер Ка-52.

Припадници 99. борбене украјинске 61. бригаде објавили су снимак из, како наводе, руског града Суџе у Курској области. На снимку који се шири друштвеним мрежама види се како украјински војници стоје пред канцеларијом руског енергетског дива „Газпром“.

„Поздрав из града Суџе. Имамо новости – град је под контролом Оружаних снага Украјине. У граду је мирно. Све куће су нетакнуте. Стратешки објекат Газпрома у Суџи је под контролом 99. борбене 61. бригаде. Желимо вам мирно небо. Слава Украјини!,“ говори украјински официр.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Да подсетимо већ четврти дан трају борбе у руској регији Курск. Русија је оптужила украјинске трупе да су у уторак прешле границу, ушле у регију Курск и покренуле масиван напад. Синоћ је проглашено ванредно стање у регији Курск, забележени су снимци Руса који се евакуишу из овог подручја, а кључно питање и даље је без одговора – како ће Владимир Путин одговорити на овај напад?

Извор: 24сата.хр

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ