Свет

ВЕЛИКА ТУГА: Преминула позната глумица (53), памтићемо је по чувеним серијама које смо обожавали

Фото: Pixabay.com
Фото: pixabay.com

Чувена холивудска глумица Шенон Доерти преминула је у суботу, 13. јула, у 53. години након дугогодишње борбе са раком. Тужне вести потврдила је Лесли Слоун, њен портпарол, за амерички магазин „Пеопле“.

„Шенон Доерти била је посвећена ћерка, сестра, тетка и пријатељица, а умрла је окружена својим најмилијама, као и својим псом Боувијем. Породица моли за приватност у овом тренутку како би могли да тугују у миру“, додала је Слоун.

Скоро деценија борбе Шенон Доерти са раком дојке

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Подсетимо, звезди култних серија „Чари“ и „Беверли Хилс 90210“ први пут је дијагностикован рак дојке 2015. године. Глумица је успела да се избори са овим стањем, а болест је ушла у ремисију, али било је то кратког даха – већ 2017. рак се вратио, а глумица је говорила да се спрема за своју смрт.

„Дефинитивно имам дане када кажем: ‘Зашто ја?’ И онда кажем себи: ‘А зашто не ја? Ко други? Ко још осим мене заслужује ово? Нико од нас ово не заслужује“, испричала је једном приликом.

„Мој рак је поново овде, видеће се за неколико дана или недеља да сам у четвртом стадијуму. Мислим да то још нисам прихватила. То је горка пилула за прогутати на много начина“, рекла је глумица кроз сузе 2020. у емисији „Гоод Морнинг Америца“.

Она је иначе од 2017. до 2019, крила од јавности да поново има рак, а истину је саопштила због физичких симптома болести. У новембру прошле године открила је да јој се рак проширио на кости и да јој због тога остаје „још три до пет година живота“.

„Не желим да умрем. Мислим да бих се плашила смрти да нисам била добра особа, али јесам. Не плашим се умирања, само не желим да умрем, никад”, истакла је Шенон Доерти пре неколико месеци, додавши да јој најтеже пада што ће њена мајка патити када она умри.

Извор: Блиц

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ