Србија

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ГРАЂАНЕ: Стиже новчана помоћ државе, ево ко има право

Фото: Pixabay.com

Влада Србије је усвојила Закључак којим се одобравају средства за доделу нове једнократне помоћи државе. Она је намењенима нашим суграђанима чији је животни стандард изузетно угрожен.

Ова помоћ државе ће бити доступна грађанима који живе на територији градова Крагујевца и Краљева, као и на територији општина Баточина и Кнић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Укупан износ одобрених средстава износи 11.211.000 динара, што ће значајно допринети побољшању материјалног положаја ових грађана.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Једна од важних одлука Владе Србије на данашњој седници јесте и доношење Одлуке о успостављању сарадње између Града Новог Сада, Република Србија и Града Гјумрија, Република Јерменија.

Ова одлука представља корак ка јачању међународне сарадње и отварању могућности за размену искустава и знања у областима културе, туризма, образовања, информационих технологија, заштите и очувања животне средине, као и у другим областима од заједничког интереса.

Ове одлуке Владе Србије показују посвећеност побољшању животних услова грађана, како кроз пружање директних финансијских средстава, тако и кроз јачање међународне сарадње и размену искустава. Очекује се да ће ове мере имати позитиван утицај на побољшање квалитета живота у овим регионима.

Извор: Srbija danas

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ