Свет

УРНЕБЕСАН СНИМАК ЗАПАЛИО ИНТЕРНЕТ: Обама баца Бајдена у воду (ВИДЕО)

Фото: Х принтскрин

Након што је бивши амерички председник Барак Обама изразио данас подршку актуелном председнику Џозефу Бајдену након његове одлуке да се повуче из изборне трке, на друштвеним мрежама појавио се снимак како „Обама“ баца актуелног председника у језерo.

Шаљив снимак изазвао је смех на интернету, а сада га деле многи корисници друштвене мреже Икс, наводећи да он најбоље приказује шта се заправо десило у САД.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетимо, многи аналитичари су раније тврдили да Сједињеним државама заправо управља бивши председник Обама, као и да ће се његова жена Мишел Обама кандидовати за председника.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Међутим, сада када знамо да ће кандидат демократа бити Камала Харис, многи спекулишу да ће садашња управо уз помоћ Мишел Обаме покушати да победи Трампа.

Обама је у својој објави на Иксу навео да је Бајден био један од најдоследнијих председника, као и мој драги пријатељ и партнер.

– Данас нас је поново подсетио и на то да је патриота највишег ранга – написао је Обама.

Он је додао да зна да се Бајден никада није повукао из борбе.

– То што је погледао на политичку сцену и закључио да би требало да препусти бакљу другом кандидату је сигурно једна од најтежих одлука у његовом животу – додао је Обама.

Бивши председник је навео и да зна да Бајден не би донео такву одлуку да није веровао да је то права ствар за Америку.

– То је историјски пример истинског слуге народа који је још једном ставио интерес америчког народа испред свог, и пример који би будуће генерације лидера требало да следе – поручио је Обама.

Он је додао да има пуно поверење да ће лидери Демократа на предстојећој конвенцији створити процес из којег ће изаћи изузетан кандидат.

Бајден се раније данас повукао из кампање за реизбор на председничким изборима 5. новембра.
Бајден је рекао да подржава потпредседницу САД Камалу Харис као кандидаткињу демократа на председничким изборима на којима би се супротставила републиканском кандидату Доналду Трампу.

Извор: Информер

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ