Свет

ТУЖНА ВЕСТ: Преминула позната глумица (46)

Фото: Pixabay.com
Фото: pixabay.com

Тужну вест потврдила њена породица.

Комичарка, глумица, певачица и модел Ерика Еш преминула је у 46. години после дуге борбе са раком. Тужне вести потврдила је њена породица.

„После дуге и храбре борбе са раком, она је на миран начин напустила овај свет окружена својим најмилијима. Ерика је била невероватна жена и талентовани забаваљач која је дотакла небројене животе својом оштром духовитошћу, хумором и искреном жељом за животом. Сећање на њу заувек ће живети у нашим срцима“, пише у саопштењу њене породице.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Ерика Еш је каријеру отпочела на Бродвеју, након чега се усталила у Холивуду, премда никада није доспела до А листе славних. Ипак, појавила се у низ запажених остварења, а неки од познатијих су „Мрак филм 5“ и Нетфликсова комедија „Имамо духа“.

Појављивала се и у популарним серијама, које у Србији нису превише познате, али су у Америци биле и те како гледане, а то су „Сурвивор’с Реморсе“, те ријалити пародија „Реал Хусбандс Оф Холлywоод“.

Занимљиво је да је једно време живела и радила Јапану, где је такође била певачица, глумица и модел.

Пре него што је постала позната у свету забаве, глимица рођена на Флориди, а одрасла у Атланти, студирала је медицину на Универзитету Емори и „поставши пратећи вокал на концерима“ током путовања у Јапан.

Тамо је радила и као модел, а „једна ствар је водила ка другој,“ изјавила је за Лос Анђелес Тајмс 2017. године.

Поред својих многобројних талената, ова уметница је такође наступала на Бродвеју 2011. године у џубокс мјузиклу.

Након вести о њеној смрти, Џејми Фокс је био један од многих звезда које су одале почаст комичарки.

„Не, не могу да верујем,“ написао је на Инстаграму. „Такав невероватан таленат. Отишла је прерано. Почивај у миру, Ерико.“

Извор: Srbija Danas

Ознаке

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ