Србија

ТРАГИЧАН КРАЈ ПОТРАГЕ: Пронађена је

Тело Весне А. (53), осумњичене да је у породичној кући на Вождовцу убила мајку Марију А. (93), пронађено је и сумња се да је извршила самоубиство.

Како сазнајемо, њено тело пронађено је у стану на Врачару.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетимо, полиција је од синоћ, када је у кући пронађено тело старице трагала за њеном ћерком.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Према незваничним информацијама, поред тела убијене Марије А. пронађено је опроштајно писмо, а за које се сумња да га је написала њена ћерка и у ком је наводно признала злочин и открила мотив.

Увиђај на месту злочина, подсетимо, обавио је дежурни тужилац Вишег јавног тужилаштва у Београду који је наложио обдукцију.

„Бака била болесна“

– Баку нисам видела дуго, била је болесна, па смо јој сви у комшилуку помало помагали. Њену ћерку сам последњи пут видела пре два дана. Обично смо заједно увече шетале псе – казала је комшиница.

Она каже да је у последња два дана приметила и чудно понашање њиховог пса, али да није могла ни да наслути да се у непосредној близини догодио злочин.

„Обично су пса држали у кући, али та последња два дана пас је био у дворишту. Помислила сам да су га извеле због врућине, нисам могла ни да наслутим да се нешто страшно могло догодити у кући, због чега би пса извели напоље“, додаје комшиница.

Извор: Блиц

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ