Србија

ШОКАНТНО СВЕДОЧЕЊЕ ОСУМЊИЧЕНОГ ЗА УБИСТВО МАЛЕ ДАНКЕ: Шта је ово рекао Дејан Драгијевић

Дејан Драгијевић, првоосумњичени за убиство двогодишње Данке Илић из Бора, на данашњем саслушању у Више јавном тужилаштву у Зајечару, негирао је извршење кривичног дела, потврђено је за „Блиц“.

Како незванично сазнајемо, он је рекао да девојчицу није убио и да је није ни видео.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетимо, Дејан Драгијевић је нешто пре 10 сати доведен из притвора у Више јавно тужилаштво у Зајечару након што је затражио да га тужилац поново саслуша.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Признао да је убио девојчицу

Драгијевић је у свом првом исказу у ВЈТ у Зајечару испричао да је он био на месту сувозача у службеном аутомобилу „фиат панда“, док је за воланом био његов колега Срђан Јанковић.

– Признао је да је Јанковић аутомобилом оборио девојчицу која је сама била на путу, а да је он потом унео у возило на задње седиште и да ју је голим рукама задавио – рекао је наш извор упознат са случајем раније.

Према нашим тадашњим незваничним сазнањима, Драгијевић је до детаља описао злочин и признао своју и открио улогу Јанковића у целом злочину. Међутим, он није желео да открије где се налази тело девојчице.

– Рекао је да су тело однели на депонију на Старобањском путу, али да је он тело преместио два дана касније, 28. марта, те да су му у томе помогли отац Радослав и брат Далибор. Тачну локацију није открио – рекао је наш извор.

Супротно од Драгијевића, Јанковић се на саслушању након хапшења бранио ћутањем, а онда је, почетком јуна, одлучио да жели да проговори. Он је у потпуности негирао да има било какве везе са нестанком и убиством девојчице из Бора.

Извор: Блиц

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ