Свет

РУСИ ИЗВРШИЛИ СТРАХОВИТ УДАР: Погођени објекти са око 200 страних плаћеника

Фото: Јутјуб

Луке у граду Измаил Одеске области нашле су се синоћ на удару руских снага које су погодиле терминал са горивом и складиште са залихама Оружаних снага Украјине

Руске снаге гађале су луке у области града Измаила у области Одесе и погодиле терминал са горивом и складиште са залихама, као и положаје стране војске, рекао је координатор руске организације, која делује на територији коју контролише Кијев Сергеј Лебедев.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Регион Измаила је синоћ, према речима Лебедева, претрпео низ удара на војне објекте и локације где је било размештено преко 200 страних војника и официра Оружаних снага Украјине.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

„Из луке где су се налазили страни плаћеници су на територију Румуније превезена 32 рањена човека. Наша организација сматра да се у тренутку удара у згради налазило око 200 странаца“, рекао је Лебедев.

Према информацијама организације, у луку је претходно допловила баржа са војном опремом, а сво цивилно особље је повучено из луке, где су за рад ангажовани страни држављани.

„У Измаилу је било укупно пет удара, иако се чуло више експлозија. Напад је трајао од 2:30 до 3:30 синоћ“, рекао је Лебедев.

Извор: РИА

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ