Свет

МРАЧНО УПОЗОРЕЊЕ: Европа ће бити збрисана са лица земље, ако се ово деси

Новинар Аљоша Миленковић оценио је приликом коментарисања ситуације у Украјини да су Русија и Америка већ у рату, а да би се директан сукоб могао догодити на територији Европе, након чега она не би постојала.

Миленковић је, по повратку са Међународног економског форума, одржаног у Санкт Петербургу, за подкаст Новости „Мислим да је важно“, пренео речи председника Русије да Москва може реципрочно да одговори на све непријатељске потезе Запада који већ годину дана снабдева Украјину ракетама дугог домета.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Истиче и да америчка војска нема моћ какву је имала пре 30 година, да се суочава са немогућношћу регрутовања војника те да због тога Бајденова администрација отворено говори о присилној мобилизацији која је на делу у Украјини.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Миленковић закључује да свет у овом тренутку иде у правцу самоуништења које креира идеологија и новац елита, а да мотиви још нису јасни.

– Оно што раде западноевропски лидери је на штету својих народа и држава. Европски избори показали су комплетан бесмисао онога што се зове западна демократија, јер се испоставило да је то систем којим се лако манипулише и чија завршна тачка је диктатура.

Елите које то раде, заправо, користе карикатуру демократије да би оствариле своје циљеве и све изгледа као да се свесно иде у самоуништење.

Куну се у демократију а не желе да поштују њена основна начела – рекао је Миленковић гостујући у подкасту Новости „Мислим да је важно, ауторке Драгане Лилић.

Извор: Новости.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ