Русија

КРЕМЉ СЕ ХИТНО ОГЛАСИО О ПУТИНУ: Службе повукле радикалан потез, чини се све што је потребно!

Безбедност председника Русије је на потребном нивоу, поручио је портпарол Владимира Путина

Обезбеђење председника Русије Владимира Путина је појачано, потврдио је данас портпарол Кремља Дмитриј Песков.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Безбедност је, као што разумете, из разумљивих разлога ионако била на вишем нивоу, без обзира на дешавања која сте споменули“, рекао је Песков упитан да прокоментарише атентат на бившег председника САД Доналда Трампа и безбедност председника Русије.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

„Можемо само да потврдимо да је безбедност шефа државе на потребном нивоу и да се ради све што треба да се ради, узимајући у обзир и, наравно, овакву међународну ескалацију и тензије у целини“, поручио је Путинов портпарол.

Он је, такође, искључио могућност да ће председник Русије ових дана телефоном разговарати са Трампом.

На тему мировног плана мађарског премијера Виктора Орбана, за који се данас сазнало да је предложен свим премијерима Европске уније, Песков је рекао да је јасно да руска страна не зна „о чему се говори у унутрашњој преписци у оквиру ЕУ, тако да је могуће да тамо постоје неке нијансе (предлози за решење кризе), за које не зна“.

„Али још једном понављам, приступ господина Орбана нам је, генерално, познат. Током контаката у Москви господин Орбан је изложио основне критеријуме свог виђења (како треба да се реши украјинска криза)“, истакао је Песков.

Извор: РИА

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ