Свет

КАРЛСОН СВЕ ОТКРИО: Камере су се искључиле, а онда је Путин америчком новинару рекао нешто што га је заледило!

Фото: Х принтскрин

Амерички новинар Такер Карлсон испричао је за Вол стрит журнал о приватном разговору са руским председником Владимиром Путином без камера после интервјуа почетком године.

„Карлсон каже да су, након што су камере искључене, он и Путин разговарали насамо, далеко од филмске екипе и телохранитеља“, наводи се у тексту.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Новинар тврди да му је Путин у личном разговору рекао да је забринут да би сукоб у Украјини могао да ескалира у нуклеарни.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Осим тога, Путин је изразио разочарање што није комуницирао са америчким председником Џоом Бајденом од фебруара 2022. године, а такође је рекао да неки чланови америчке администрације „са украјинским коренима“ ометају мировне напоре, рекао је Карлсон.

Претходно је Карлсон рекао да код куће држи фасциклу са копијама историјских докумената, које му је руски председник Владимир Путин поклонио током њиховог састанка у Кремљу, такође је уверен да је сукоб у Украјини изазван акцијама Сједињених Држава.

У фебруару је Карлсон посетио Москву и интервјуисао Путина. Значајан део двочасовног разговора био је посвећен украјинском сукобу и односима Русије са САД, НАТО и Западом. Руски председник је америчком новинару дао и копије пет историјских докумената, укључујући писма Богдана Хмељницког, за РИА Новости појаснио је Владимир Аракчејев, директор Руског државног архива древних аката (РГАДА).

Извор: Медији

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ