Свет

ЈЕЗИВО ПРОРОЧАНСТВО БАБА ВАНГЕ: Почетак апокалипсе већ 2025. године, а крај света…

Баба Ванга: Пророчанства о крају света

Баба Ванга, позната и као Вангелиyа Пандева Гусхтерова, била је слепа бугарска видовњакиња широко позната по својим наводним моћима прорицатељства. Она је названа Нострадамус Балкана због својих предвиђања која су се, како се тврди, обистинила, укључујући и предвиђање 11. септембра и рата у Украјини.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иако је умрла 1996. године, њени пратиоци и даље ишчекују нека од предвиђања која је изнела пре смрти. Међу њима се истиче тврдња да ће свет завршити 2023. године због нуклеарног биолошког оружја и соларне олује.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Најновије пророчанство које се појавило је тврдња да ће крај света почети 2025. године према Вангиним предвиђањима. Иако се тврди да ће људски род опстати до 5079. године, почетак апокалипсе наводно ће почети 2025. године. Према Вангиним тврдњама, 2025. године доћи ће до сукоба у Европи који ће девастирати популацију континента.

Остала пророчанства

Поред овог пророчанства, Баба Ванга је наводно предвидела низ догађаја који ће уследити у наредним деценијама. Према њеним тврдњама, 2028. године људи ће почети истраживати Венеру као извор енергије, док ће 2033. године поларни лед се отопити подижући ниво мора на драстичне висине широм света. Такође, предвиђа се да ће 2076. године комунизам захватити државе широм света, а 2130. године људи ће успоставити контакт са ванземаљцима.

Друга пророчанства о крају света

Баба Ванга није једина која је тврдила да зна када ће свет завршити. Неке тврдње су се односиле на Маје, које су наводно предвиделе крај света 2012. године због прекида њиховог календара 21. децембра 2012. године. Такође, Буллетин оф тхе Атомиц Сциентистс сваке године објављује процену Доомсдаy сата. Ове године, Доомсдаy сат је постављен на 90 секунди до поноћи – другу годину заредом, „одражавајући наставак ванредне опасности са којом се свет суочава.“ Прошле године, сат је такође био постављен на 90 секунди до поноћи – најближе што је икада био поноћи у историји сата.

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ