Србија

ГОТОВО! Ликвидиран је

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је ликвидиран убица полицајца.

Хајризи је, према нашим информацијама, покушао је да побегне према Бањи Ковиљачи, али у томе није успео па се сакрио у напуштени фабрички комплекс, где се годинама уназад крију мигранти из Прешева, који чекају „везу“ за бег преко Дрине.

Фатон Хајризи је испалио више хитаца у полицајце, а више о томе прочитајте овде. Полицајце који су се налазили у изрешетаном аутомобилу спасили су шлемови и панцири.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

„Припадници полиције ликвидирали су у околини Лознице убицу полицајца,” изјавио је Дачић.

Како пише Информер, Фатон Хајризи је пуцао поново на полицију због чега је ликвидиран.

Подсетимо, МУП је данас саопштио да припадници Министарства унутрашњих послова интензивно трагају за Фатоном Хајризијем који се сумњичи да је прексиноћ у Липничком Шору усмртио полицијског службеника Николу Крсмановића и ранио полицајца Вјекослава Илића.

Емруш Тачи, бивши директор затвора, изјавио је да према његовом познавању Фатона Хајризија, он неће „пасти у руке Срба“.

Полицајац убијен хицем у главу

Да подсетимо, полицајац Никола Крсмановић је убијен хицем у главу, док је његов колега Вјекослав Илић (50) упуцан у раме.

Он је хоспитализован у Општој болници у Лозници, а како је за „Блиц“ речено његово стање је стабилно и ван је животне опасности.

Ивана Р. која је јуче ухапшена у Младеновцу због сумње да је са супругом Зораном Р., ком су лисице стављене у Бијелијини помагала осумњиченом за убиство полицајца Николе Крсмановића и рањавање његовог колеге Вјекослава Илића у Лозници, на друштвеним мрежама се представљала као инфлуенсерка.

Извор: Блиц

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ