Свет

ДЕЈВИД САКС ЗАТРЕСАО САД: Бајден је срушен државним ударом

Џо Бајден је одустао од предизборне трке потпуно осрамоћен – оценио је републикански председнички кандидат Доналд Трамп.

Навео је да су вашингтонска елита, антиамерички медији и „корумпирана дубока држава“ протеклих месеци уложили много у настојања да „заштите Бајдена“, али без успеха.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ово се од Трампа очекивало, вероватно и више.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Очекиваном се може сматрати и изјава бизнисмена Илона Маска да је потпредседница САД Камала Харис марионета Александра Сороша, сина америчког милијардера Џорџа Сороша.

Маск је тако прокоментарисао фотографију на којој су Сорош и Харис заједно, као и поруку да Сорош подржава потпредседницу САД у амбицији да довије номинацију Демократске партије за шефа државе.

Индикативно је и то што се Маск „захвалио“ Сорошу што није створио тензије око питања ко ће бити његова „следећа марионета“.

Маск је, чим је објављено да се Бајден повлачи из изборне трке, рекао да „реална власт напушта остарелу марионету“.

Други светски познати амерички милијардер – Дејвид Сакс – поводом Бајденовог иступања из изборне трке рекао је да је амерички председник „срушен државним ударом“.

Сакс је притом оптужио Бајдена да је п прогоном „свог изборног ривала“ Доналда Трампа ретворио Сједињене Државе у „банана републику“. Према Саксу, Бајден је сада, „као у банана републикама збачен државним ударом“.

Извор: Факти

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ