Свет

ЦЕО СВЕТ У ЧУДУ ГЛЕДА СНИМАК: Руски војник се прикрао Украјинцима па урадио ово (ВИДЕО)

Фото: Х принтскрин

Оружане снаге Русије наставиле су пробој ка Торецку!

Војни блогери наводе на Телеграму да су руске трупе напредовале око 400 метара у југоисточном делу села Дружба које се налази источно од Торецка. Офанзива је дала резултате и у Њујорку где су руске трупе напредовале око 800 метара у простору ширине километар и по. Њујорк се иначе налази јужно од Торецка.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Украјински војни канал на Телеграму ДеепСтате, који је повезан са украјинским обавештајним службама, потрвдио је напредак руских трупа код Дружбе и на јужној периферији Њујорка.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Главни штаб Оружаних снага Украјине наводи да руски напади на фронту код Торецка не престају.

„Агресор је прилично активан на торецком правцу у Доњецкој области. Извели су 18 напада и поткрепили своје акције ваздушним ударима“, саопштила је команда украјинске војске.

Војни блогери на Телеграму деле и снимак руског војника који диже у ваздух кућу на периферији Њујорка са припадницима Оружаних снага Украјине. На снимку се види како се војник из Девете бригаде прикрада кући где су се наводно склонили припадници Оружаних снага Украјине које је пре тога довезао „Бредли“.

Војник је према наводима руских блогера кроз прозор убацио противтенковску мину ТМ-62 која има 8 килограма експлозива. Одјекнула је снажна експлозија која је разнлеа целу кућу.

„Војник Оружаних снага Русије није успео да прође без последица након што је бацио мину у кућу. Добио је потрес мозга од близине експлозије“, наводи канал Операција З.

Извор: Курир

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ