Русија

УЖАС У РУСИЈИ! ПУТНИЧКИ ВОЗ ИСКОЧИО ИЗ ШИНА: Има много повређених

Узрок искакања из шина су највероватније обилне падавине које су поткопале пругу, а Руске железнице су формирале радну групу која ће истражити шта се тачно догодило

Девет вагона путничког воза слетело је са шина у Републици Комији, на далеком северу Руске Федерације, саопштиле су Руске железнице. Најмање 70 људи је повређено у несрећи, али за сада нема потврђених смртних случајева.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Воз 511 превозио је путнике између Воркуте на североистоку Комије и црноморске луке Новоросијск. Воз је искочио из шина око 18.12 по московском времену (19.12 по средњоевропском времену), у близини града Инта, саопштиле су званичници железнице.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

„На место несреће су упућене хитне службе. Предузимају се мере како би се помогло путницима. Прикупљају се информације о повређенима. Саобраћај је обустављен на тој деоници“, саопштиле су Руске железнице на Телеграму.

Воз је имао 14 вагона у којима је путовало 232 путника.

Узрок искакања из шина су највероватније обилне падавине које су поткопале пругу, а Руске железнице су формирале радну групу која ће истражити шта се тачно догодило.

Извор: Медији