Свет

ТРАГИЧАН КРАЈ ПОТРАГЕ: Пронађено тело девојчице

Након очајничке потраге откривен леш нестале девојчице у распадању.

Трагичан случај осамомесечне Мије, чије је тело пронађено у стању распадања, потресао је заједницу након вишенедељне потраге, преноси Миррор.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Родитељи, Тесла Такер (29) и Кејџ Руд (30), ухапшени су под оптужбом за напуштање малолетног детета и злоупотребу дрога, након што су пронађени са фентанилом и метамфетамином у мотелу. Мија је, иначе, имала трагове метамфетамина у пупчаној врпци након рођења у октобру прошле године.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Истрага је започела када су трупе полиције Кентакија, након што су извршиле проверу у дому у Окио округу, откриле да је дете нестало. Након неуспелих покушаја да је пронађу, коришћени су трагачки пси, али трагови нису водили до ње. Тело мале Мије пронађено је у петак у руралној кући, а узрок смрти ће накнадно бити утврђен. Сада се чека резултат обдукције како би се утврдио тачан узрок њене смрти.

Ухапшено пет особа

Подсетимо, родитељи девојчице пронађени су скривени у мотелу прошле недеље са залихама дроге, одбили су да сарађују са полицијом. Дете се води као нестало од почетка маја.

Власти Кентакија су сада ухапсиле пет особа у вези са нестанком осмомесечне девојчице које нема од почетка маја.

Полиција је наредила употребу паса на неколико шумовитих локација да пронађу оно за шта се верује да су остаци наводно преминулог детета, Мије Такер Руд.

Државна полиција Кентакија у четвртак је прогласила Мију званично несталом након што је агенција рекла да је извршила налог за претрес у породичном дому, али да није могла да пронађе дете.

Полиција је касније ухапсила Рикија Смита, за кога се претпоставља да је деда нестале девојчице и који је живео са паром у њиховој кући. Полиција каже да је Смит користио кућу као базу за трговину људима, а током претреса у кући је пронађена разна дрога.

Мијина бака, Били Џеј Смит, 49, ухапшена је у петак и оптужена за насиље у породици.

Након очајничке потраге, пронађен је леш нестале осмомесечне девојчице Мије у фази распадања.

Извор: Srbija Danas

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ