Србија

ШОКАНТНО СВЕДОЧЕЊЕ ОСУМЊИЧЕНОГ ЗА УБИСТВО МАЛЕ ДАНКЕ: После два месеца одлучио да проговори

Саслушање Срђана Јанковића, једног од осумњичених за убиство Данке Илић (2) завршило се око 13 сати, након три сата трајања. Он је изведен из зграде Вишег јавног тужилаштва у Зајечару, а како „Блиц“ сазнаје, он је на саслушању негирао извршење кривичног дела које му се ставља на терет и рекао да није учествовао у убиству девојчице.

Јанковић је два месеца ћутао о убиству девојчице, а онда је његов бранилац обавестио тужилаштво да ће осумњичени испричати све.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међутим, иако је све указивало да ће указати шта се десило Данки Илић, као и где је њено тело, с обзиром на то да је Дејан Драгијевић раније признао злочин и до детаља га описао, без навођења где се налази тело девојчице, он је шокирао све – негирао је извршење кривичног дела и навео да девојчицу никада није видео?!

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Два месеца потраге за убијеном Данком Илић

То нам је потврђено и из Вишег јавног тужилаштва у Зајечару из којих нам је достављен следећи одговор:

„Данас, 04.06.2024. године, у просторијама Вишег јавног тужилаштва у Зајечару, саслушан је осум. Срђан Јанковић, који је у потпуности негирао извршење кривичног дела.“

Подсетимо, двогодишња девојчица Данка Илић нестала је 26. марта у Бањском пољу код Бора. Полиција је након десет дана потраге и детаљних провера свих трагова и информација ухапсила Срђана Јанковића из села Лука и Дејана Драгијевића из села Злот.

Како су званичници саопштили, Јанковић је возио службени аутомобил којим је ударио девојчицу, међутим, он није ни знао да је то урадио док му Драгијевић, који је био на месту сувозача, то није рекао.

Након тога, девојчицу су наводно убацили у аутомобил мислећи да је мртва, а када се Данка пробудила, Драгијевић ју је удавио.

Њено тело, према досадашњим информацијама, бацили су на депонију.

До сада, тело девојчице Данке Илић није пронађено.

Извор: Блиц

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ