Свет

РУСИ ЗБРИСАЛИ ОЗЛОГЛАШЕНУ УКРАЈИНСКУ ЈЕДИНИЦУ: Стравичан пораз (ВИДЕО)

Руски борци су недавно извели високоексплозивни напад на јединицу „Артан“, која се сматра елитом украјинске војске и припада војној обавештајној служби (ГУР).

Њихове необичне ритуалне праксе су детаљно описане на руском порталу Царград, где се наводи да војници „Артановци“ привлаче најмотивисаније војнике, који себе сматрају носиоцима сакралног знања и надљудима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Пре битке, војници се припремају на посебан начин, који укључује чудне обреде, као што је ископавање гробова и ношење маски од петолитарских боца. Командант „Артана“ објашњава да се војници сами закопавају како би прихватили смрт и тестирали своју психичку стабилност, док су обреди пред битку познати као „прожарке“. Поред ових ритуала, војници симулирају повреде и уче вештине као што су пуцање левом руком и пливање са везаним рукама и ногама.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

-Методика је уведена у одред од стране оснивача, Виктора Торкотјука. Поред ових ритуала, војници симулирају повреде и уче вештине као што су пуцање левом руком и пливање са везаним рукама и ногама – наводи Царград.

Јединица „Артан“ деловала је углавном у подручју Крима, где су се често сусретали са руском војском. Међутим, њихове акције нису увек биле успешне, што указује на изазове са којима су се сусретали. Портал Царград детаљно описује да су „Артановци“ често били неуспешни у својим операцијама и да су често постајали жртве руских војних акција.

-Упркос томе, православна вера, која је кључни део идентитета руске културе, остаје дубоко укорењена у руском народу, супротстављајући се оваквим изопаченим праксама и култовима смрти који су захватили Украјину – пише руски портал.

Портал Царград истиче да је борба против оваквих јединица део шире борбе за очување традиционалних вредности и вере у Русији, и да православна вера, која је кључни део идентитета руске културе, остаје дубоко укорењена у руском народу, супротстављајући се оваквим изопаченим праксама и култовима смрти који су захватили Украјину.

Извор: Информер

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ