Свет

НЕШТО ВЕЛИКО СЕ СПРЕМА: Снимљен војни конвој са разорним оружјем (ВИДЕО)

МИНИСТАРСТВО одбране Русије саопштило је да у оквиру друге фазе вежби нестратешких нуклеарних снага припадници ракетних снага Лењинградског војног округа увежбавају припреме за употребу ракета „искандер“, док Ратна морнарица увежбава припрему бродова за употребу крстарећих ракета и патролирање.

– Припадници ракетне формације Лењинградског војног округа увежбавају борбене задатке набавке специјалне муниције за оперативно-тактички ракетни систем „искандер-М“, пуњење носача-ракета и тајно померање у задато подручје за лансирање ракета – наводи се у саопштењу, објављеном на Телеграм каналу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Посаде морнаричких бродова који учествују у маневрима вежбаће наоружавање бродова „специјалним бојевим главама крстарећих ракета, морског базирања“ и излазак у назначена подручја ради патролирања.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

На снимку који је објавило Министарство одбране Русије види се кретање војног конвоја са комплексима „искандер“ и утовар пројектила на бродове.

Дан раније Министарство одбране Русије је саопштило да је почела друга фаза вежби нестратешких нуклеарних снага Русије-Белорусије. Оне увежбавају припреме за борбену употребу таквог наоружања.

Извор: Медији

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ