Свет

БРИТАНСКИ ПОСЛАНИК ЗАТРЕСАО СВЕТ: Ми смо у рату са Русијом, у Европи ће се догодити нуклеарна детонација

PIXABAY.COM

Посланик у британском парламенту Ендрју Бриџен изјавио је у разговору за Ресистанце ГБ да су му „аналитичари из министарства одбране и обавјештајних служби рекли да ће се у Европи догодити нуклеарна детонација.“

-То би могла бити „прљава“ бомба, широм Украјине има много нуклеарног материјала од нуклеарних реактора, и све што је за такву бомбу потребно је мало конвенционалног експлозива и нешто нуклеарног материјала. Могуће је да је она већ употребљена у области Донбаса – рекао је посланик.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Сунак расписао изборе због рата с Русијом, а можда и њеним савезницима. Он не жели да буде ратни предсједник владе.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

-Према мојим изворима у Министарству одбране, Риши Сунак је пре шест до осам мјесеци рекао генералима, адмиралима и вицемаршалима ваздухопловства да не жели да буде ратни вођа- додао је он.

-Према мени доступним информацијама, у Украјини је британско особље које се сад не води као званично војно особље, али су до недавно били у нашој војсци. Испаљују се енглеске ракете сторм шедоу из Украјине на Русију, под контролом држављана Енглеске… Американци раде исто са својим оружјем. Немци, Пољаци, Французи – сви то раде. Ми смо сад практично и стварно у рату с Русијом. Само што нису званично обавијестили британски парламент. Нису рекли народу. И то све више ескалира – објаснио је ситуацију Ендрју Бриџен.

Извор: Srbija Danas