Свет

ТУЖНА ВЕСТ: Преминуо познати глумац (37)

Фото: Pixabay.com
Фото: pixabay.com

Девастирајуће вести на све који су обожавали да га гледају у популарној серији.

Глумац „Опште болнице“ Џони Вактор преминуо је након што је упуцан током покушаја пљачке у центру Лос Анђелеса. Имао је 37 година.

Вокторова мајка, Скарлет, рекла је за ТМЗ да је убијен у суботу рано ујутру након што су он и његов колега наводно ухватили тројицу осумњичених који су покушавали да украду катализатор из његовог аутомобила.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Глумац је смртно погођен када се суочио са њима, иако су власти рекле његовој мајци да се није тукао.

„КТЛА“ је известила да су полицајци ЛАПД-а одговорили на дојаву на подручју Пико Булевара и улице Наде у суботу око 3:25 ујутро.

Када су стигли на лице места, затекли су мушкарца који је задобио прострелну рану. Вактор је касније проглашен мртвим у локалној болници.

У недељу је његов агент Дејвид Шол дао изјаву поводом његове смрти, рекавши за „Вариети“:

– Џони Вактор је био спектакуларно људско биће. Не само талентован глумац који је био предан свом занату, већ прави морални пример свима који су га познавали. Залагао се за напоран рад, упорност и став да се никада не одустаје. У успонима и падовима изазовне професије увек је држао уздигнуту главу и тежио најбољем што је могао. Наше време са Џонијем је била привилегија коју бисмо пожелели свима. Буквално би ти дао кожу са својих леђа. После више од деценије заједно, он ће заувек оставити празнину у нашим срцима.

Извор: pagesix.com/Пренела С.С.

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ