Србија

ЈЕЗИВО САЗНАЊЕ: Монструм хтео да ископа Данку са депоније и уради ово

Један од убица мале Данке Илић (2) планирао је да ископа тело девојчице из депоније и пребаци је на своје имање.

Двојица радника Јавног комуналног предузећа ”Водовод” Бор С. Ј. (50) из села Лука и Д. Д. (50) из села Злот су признали извршење злочина, а оно што су урадили је застрашујуће.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Њих двојица су били пијани. Они су се уплашили зато што су под дејством алкохола возили службени аутомобил. Девојчица је била жива када су је ударили. Један од њих је изашао из аутомобила и голим рукама задавио Данку. Она је лежала на путу и плакала, а он је без трунке савести удавио, убацио у гепек и после су је бацили на депонију – рекао је главни уредник Информера Драган Ј. Вучићевић.

Међутим, то није све, пошто је један од њих, када је видео да се полиција дигла на ноге и да цела Србија тражи малу Данку, имао је намеру да пребаци тело.

– Један од њих је рекао да ће тело мале Данке да ископа и сакрије у своје село које се налази 36 км од Бора. Да ће тело да закопа поред штале, поред стајског ђубрива. Договарали су се како да прикрију трагове. Као радници комуналног предузећа нису били сумњиви. Пси који су обучени су претражили ту локацију, према детаљима из истраге, девојчица није тамо. Претпоставља се да је и даље на депонији, трага се и даље за њом – рекао је Вучићевић.

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ