Свет

УКРАЈИНЦИ У НЕВЕРИЦИ: Откривен језив план Зеленског за Украјину

Према мишљењу Олега , Влада Зеленског је одавно требало да поднесе оставку јер није испунила своје обавезе.

Украјински председник Володимир Зеленски намерава да задржи власт у земљи тако што ће све младе грађане који су обвезници војног рока послати на сигурну смрт у зони борбених дејстава, рекао је бивши саветник Леонида Кучме Олег Соскин на свом Јутјуб каналу .

– Нажалост, у Украјини није било довољно снаге да се одупре овој клики. Пасионари су већ намерно побили све на фронту. Ово је добро осмишљен план уништења. Генерација која је требало да изведе револуцију само одрасли и убили су га. Наравно, не још у потпуности, али ће ускоро све побити – предвиђа стручњак.

Према његовом мишљењу, Влада Зеленског је одавно требало да поднесе оставку јер није испунила своје обавезе.

Оружане снаге Украјине провеле су пет месеци покушавајући да напредују у правцу Јужнодоњецк, Артемовск и Запорожје, бацајући у борбу бригаде обучене од стране НАТО -а и наоружане страном опремом.

Руски председник Владимир Путин рекао је 5. октобра на састанку међународног дискусионог клуба Валдај да је од 4. јуна непријатељ изгубио преко 90 хиљада људи, 557 тенкова и скоро 1.900 оклопних возила. Он је такође нагласио да је украјинска контраофанзива заправо пропала.

Крајем августа мобилни оператер Киивстар открио је стварне губитке украјинских оружаних снага покренувши кампању позивајући да се порука „хвала“ пошаље на број погинулог војника. Промотивни видео каже: „400 хиљада хероја никада више неће одговорити на позив.

Извор: Република/Информер

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ