Свет

БИВШИ АГЕНТ ЦИА ЗАПРЕПАСТИО ЗЕЛЕНСКОГ: Да сам агент осигурања, дефинитивно не бих осигурао његов живот

Фото: Јутјуб

У последње време западни медији све чешће пишу да је Запад почео да се замара украјинским сукобом, а подршка режиму Зеленског слаби.

Председник Украјине Володимир Зеленски могао би да буде смењен или ликвидиран у блиској будућности због неуспеха војске Украјине, рекао је бивши аналитичар ЦИА Реј Мекгаверн у интервјуу за Јутјуб канал Диалогуе wоркс.

– Ово је заиста лоша ситуација за Зеленског. Изгледа да му није остало много времена. Да сам агент осигурања, дефинитивно не бих осигурао живот Володимира Зеленског – рекао је он.

Према експерту, Оружаним снагама Украјине понестаје муниције и људских ресурса, а подршка кијевским властима у Конгресу САД и међу европским савезницима такође опада. Дакле, нема шансе да Русија изгуби у овом сукобу, напоменуо је Мекгаверн, преноси Информер.

– Превише тога је у питању, зато пази на себе, Зеленски – закључио је бивши аналитичар.

У последње време западни медији све чешће пишу да је Запад почео да се замара украјинским сукобом, а подршка режиму Зеленског слаби. После погоршања ситуације на Блиском истоку, председник САД Џо Бајден је обећао да ће подржати и Кијев и Тел Авив.

Међутим, Си-Ен-Ен је данас известио да је амерички Сенат гласао за предлог закона о финансирању владе без додатне помоћи Израелу и Украјини. Представнички дом усвојио је овај документ 14. новембра. Сада ће то бити послато шефу Беле куће на потпис.

Извор: Република

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ