Регион

ДОНЕТА ОДЛУКА: Ево колику казну ће Сергеј Трифуновић платити у Сплиту

Након што је ухапшен, познати глумац Сергеј Трифуновић морао је да плати казну за вређање полицајца и за шетање пса без надзора.

Полиција је затражила укупно 1.000 евра казне, 700 за вређање полицајаца и 300 евра за пса без надзора, а на крају је Трифуновић за оба прекршаја осуђен на 500 евра. Мора платити и трошкове поступка у висини од 50 евра.

Пар сати које је провео у полицији рачунају му се као дан хапшења па је у на крају казна износила 460,18 евра, преноси Далматински портал.

Сматра се да је у целости плаћена ако Трифуновић одмах плати две трећине преостале казне. И он и полиција одрекли су се права жалбе.

Познати глумац потврдио је за портал Н1 да је након хапшења изашао пред судију и да су се нагодили, али није износио детаље.

Подсетимо, сплитски полицајци данас су нешто пре 19 сати привели познатог глумца Сергеја Трифуновића. Он је на сплитском Каштелету шетао свог пса тако да је то сметало грађанима који су га пријавили. Реч је о немачком овчару с којим се Трифуновић играо и занемаривао примедбе пролазника и грађана који су онда били приморани звати полицију.

По доласку полицајаца Трифуновић их је почео вређати и омаловажавати што је изискивало полицијску интервенцију те је на крају доведен у станицу. Пријављен је због два дела, држања животиње без надзора и вређања полицијских службеника због чега је приведен на сплитски Прекршајни суд где даје исказ.

Извор: Н1

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ