Регион

РИЈАЛИТИ ЗВЕЗДА (52) ПОГИНУЛА У САОБРАЋАЈКИ У БОСНИ: Породица у ШОКУ, иза њега остало четворо ДЕЦЕ и двоје УНУЧАДИ (ФОТО)

Фото: Pixabay.com
Фото: pixabay.com

Давор Андрочец из Старе Градишке, учесник РТЛ-ових шоуа „Суперпар“ и „Вечера за 5 на селу“ преминуо је у саобраћајној несрећи у 52. години, која се десила у Босни и Херцеговини. Иза себе је оставио супругу Мери и четворо деце и двоје унучади. Био је страствени бајкер који се веселио сваком сусрету с мотористима.

Давор је публику одушевио ведрином и позитивном енергијом. Давор због тешких животних околности био зрелији од својих вршњака.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Моје детињство је било тешко, отац ми је погинуо на мотоциклу кад сам имао само шест месеци, остали смо старији брат и ја. Сплетом околности и мама нам је отишла даље својим животом, а бригу о мени и брату преузела је бака покојног оца којој сам неизмерно захвалан јер је од мене и брата успела да направи праве људе – причао је раније Давор.

Од Давора се опростио глумац и водитељ Енес Башлагић.

„Тешко сам могао пронаћи слику на којој је Давор сам без своје Мерy. Емисије у којима радим упознајем много људи и сваки пут ни сам не знам колико некоме значим и колико нетко мени значи док та особа не заврши свој пут на овом свету… Давор је волио своју Мерy и живио за своје унуке, децу и пријатеље. Тешко је то све објаснити и знам колико је био сретан и због нашег односа, јер смо имали једно квалитетно дружење у емисији ‘Суперпар’, а то су били Мерy и Давор за мене. Возиш се сада Даворе по неким другим и лепшим пространствима остављајући иза себе много оних који те се сећају по добру, позитиви и искрености. Нека је мир и здрава глава твојој породици у овим тешким тренутцима туге и боли – додао је Бешлагић.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Enis Bešlagić🎭🎬 (@beslagicenis_jedini_pravi)

Извор: Курир.рс/РТЛ

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ