Регион

ПАЛА И ЧЕТВРТА ЖРТВА У ГРАДАЧЦУ: Полицајац подлегао повредама након реанимације

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Три особе рањене су у данашњем крвавом пиру који се десио у Градачцу када је Нермин Сулејмановић убио супругу и још две особе. Нажалост, једна од њих је подлегла повредама у болници.

Како је за портал „Аваза“ потврђено из УКЦ-а Тузла, хоспитализована је једна женска особа која се налази на клиници за анестезиологију и реуматологију због прострелне ране грудног коша.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Друга особа се налази на ортопедији, а реч је о мушкарцу Н.П. због повреда доњих екстремитета. Трећа особа била је примљена на клинику за анестезиологију и реуматологију, али је након реанимације, нажалост, проглашена смрт – рекла је за портал „Аваз“ портпаролка УКЦ-а Тузла Ерсија Ашчерић.

Подсетимо, из Тужилаштва је раније речено да су рањене пунолетне особе.

– Ради се о пунолетним особама. Осумњиченог Нермина Сулејмановића (35) из Градачца су полицијске снаге лоцирале на ширем подручју Градачца. Он је починио самоубиство. Сулејмановић је из пиштоља усмртио своју бившу супругу и два мушкарца, оца и сина. Ранио је једног полицајца, те још једног мушкарца и жену на различитим локацијама у Градачцу. Полицијске снаге су на терену. Увиђај ће обавити дежурни тужилац у сарадњи с истражитељима Сектора криминалистичке полиције МУП-а ТК и ОКП ПУ Градачац – речено је из Тужилаштва ТК.

Извор: Информер.рс/Аваз.ба

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ